چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۲

با معرفی ۸ اثر؛

پوستر این چند کتاب ویژه ماه محرم ۱۳۹۸ منتشر شد

پوستر این چند کتاب

پوستر «این چند کتاب» ویژه ماه محرم با معرفی ۸ کتاب با موضوع محرم و قیام امام حسین(ع) منتشر شد.

.

.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، پوستر این چند کتاب ویژه ماه محرم با معرفی ۸ اثر منتشر شد؛ در این پوستر مطالعه کتاب های «۷۲ سخن عاشورایی از بیانات حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای(مدظله ‌العالی)»،ادب عاشقی (آداب حضور در مجالس اهل بیت علیهم‌السلام)، «از دیار حبیب»، «پدر، عشق، پسر»، «حسین علیه‌السلام از زبان حسین علیه‌السلام»، «راز بازگشت جاهلیت در عصر عاشورا»، «روز دهم (مجموعه مقالات پژوهشی و تحقیقی در زمینه عاشورا)» و «آئینه تمام نما» پیشنهاد شده است.


۷۲ سخن عاشورایی از بیانات حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای(مدظله ‌العالی)

ناشر: انتشارات انقلاب اسلامی

 تعداد صفحات: ۳۰۲

روز مباهله روزی است که پیامبر مکرّم اسلام، عزیزترین عناصر انسانی خود را به صحنه می‌آورد تا تمایز بین حق و باطل و شاخص روشنگر در معرض دید همه‌گان قرار بگیرد. 

این  قضیه در محرّم نیز اتفاق افتاده است، به شکل عملی؛ یعنی امام حسین علیه‌السلام برای بیان حقیقت و روشنگری در طول تاریخ، عزیزترین عزیزان خود را بر می‌دارد و به میانه میدان می آورد.


ادب عاشقی (آداب حضور در مجالس اهل بیت علیهم‌السلام)

پدیدآور: محمدرضا عابدینی

 ناشر: دفتر نشر معارف

تعداد صفحات:‌ ۱۶۸

از زمانی که انسان می‌خواهد با ولایت میثاق ببندد و عهد اطاعت از آنان و حرکت در صراط مستقیم را داشته باشد، تازه شیطنت شیطان شروع می‌شود. به همین دلیل است که انسان می‌بیند پیش از این عزم و اراده، شیطان کاری به کار او نداشته و زندگی راحت و عادی بود. ولی وقتی قصد کرده که در مسیر اهل بیت علیهم‌السلام حرکت کند می‌بیند که موانع پیش می‌آید.


از دیار حبیب

پدیدآور: سیدمهدی شجاعی

 ناشر: مؤسسه فرهنگی برهان

 تعداد صفحات: ۶۳

عطار رنگ را به حبیب می‌دهد و پولش را می‌ستاند. حبیب و مسلم آرام‌آرام از دکّان فاصله می‌گیرند. حزنی غریب در چهره و کلام هر دو نشسته است و هیچ کدام توان پوشاندن این غم را ندارند.
بغضِ مسلم می‌ترکد و اشک به پهنای صورتش فرومی‌ریزد «همه دارند مهیای جنگ با حسین می‌شوند.»

حبیب سر به گوش مسلم می‌برد و بغض آلوده نجوا می‌کند: «این رنگ را خریده‌ام تا جوان شوم برای حضور در سپاه حسین ...»


پدر، عشق و پسر    

پدیدآور: سید مهدی شجاعی

 ناشر: کتاب نیستان

 تعداد صفحات: ۸۸

به دیگران می‌گفت دل بکنید و رهایش کنید اما هنوز خودش دل نکنده بود!
اگر علی اکبر (سلام الله‌علیه) این همه وقت تا مرز شهادت رفت و بازگشت، همه از سر همین پیوندی بود که هنوز از دو سمت نگسسته بود. پدر نه، امام زمان دل به کسی بسته باشد و او بتواند از حیطه زمین بگریزد؟!  نمی‌شود. و این بود که نمی‌شد. و حالا این دو می‌خواستند از هم دل بکنند.


حسین علیه‌السلام از زبان حسین علیه‌السلام

 پدیدآور: محمد محمدیان

ناشر: دفتر نشر معارف

 تعداد صفحات: ۲۷۲

آیا به شما نرسیده آن‌چه رسول خدا صلی‌الله‌علیه و آله درباره من و برادرم فرمود که این دو، سید و سالار جوانان اهل بهشتند؟... اگر سخن مرا نمی‌پذیرید، در میان شما کسانی هستند که اگر از آنان بپرسید، شما را از  آن‌چه گفتم آگاه می‌کنند... آیا این گفتار رسول خدا شما را از ریختن خون من منع نمی‌کند؟

کسی از لشکریان کوفه پاسخی نداد.


راز بازگشت جاهلیت در عصر عاشورا    

پدیدآور: جواد سلیمانی امیری

 ناشر: دفتر نشر معارف

 تعداد صفحات:۷۲

باید گفت که ریشه اصلی دنیاگرایی امت پیامبر صلی‌الله‌علیه و آله در مدت کوتاهی پس از رحلت ایشان که منتهی به فاجعه عاشورا شد، تُهی شدن دل‌ها از باورهای دینی است و راز این نیز در دوری از امام بر حق است. زیرا تا زمانی که امت، گرد امام حق بگردند، از انحراف‌های اعتقادی، اخلاقی و گرفتار شدن در تحریف دین مصون می‌ماند و به موازات عصیانگری و رویگردانی امت‌ها از امامِ بر حق، جاهلیت بر جامعه سایه می‌افکند.


روز دهم (مجموعه مقالات پژوهشی و تحقیقی در زمینه عاشورا)

پدیدآور:‌ محمدرضا سنگری

 ناشر: خورشیدباران

تعداد صفحات:‌۴۰۲

شمر چگونه شمر شد!
شمر از فرماندهان سپاه امیرالمؤمنین علیه السلام در جنگ صفین بود اگر نیایش‌های شمر را برای شما بخوانند و به شما نگویند این‌ها متعلق به شمر است، شاید با آن‌ها گریه‌ کنید! شمر کسی است که شانزده بار با پای پیاده از کوفه به سفر حج رفته است!

اما شمر سه ویژگی داشت که «شمر» شد: اسیر شکم بود، حسود بود و زخم زبان می‌زد.

این سه خصوصیت از جانباز امیر المومنین علیه‌السلام جلاد کربلا را ساخت.


آئینه تمام نما

پدیدآور:‌ محی الدین حائری شیرازی

 ناشر: دفتر نشر معارف

تعداد صفحه:‌ ۲۲۸

امام حسین علیه‌السلام در شب عاشورا یک جور سخن گفت و در روز عاشورا جور دیگر. شب عاشورا، سخن از «نمی‌خواهم، احتیاج ندارم، بروید، بیعتم را برداشتم» بود. روز عاشورا می‌گوید: «بیائید به من کمک کنید، آیا یاور و مددکاری هست؟ هل من ناصر ینصرنی؟». شب غربال می‌کند تا فقط صالحان بمانند و روز غربال می‌کند تا فقط اشقیاء در مقابل او ایستاده باشند.

برای مشاهده و دریافت پوستر این چندکتاب ویژه محرم اینجــــا را ببینید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
2 + 11 =